Η ίδρυση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ είναι μια επιβεβλημένη κίνηση για να απαντήσουμε άμεσα στο ολοένα διογκούμενο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για ριζική ανασυγκρότηση του πολιτικού πεδίου και των σημερινών κομματικών φορέων της χώρας μας καθώς και για τη διατύπωση μιας ολοκληρωμένης εναλλακτικής πολιτικής πρότασης. Αποτελεί, ταυτόχρονα, προσπάθεια υπεράσπισης του παρελθόντος και του μέλλοντος της ανανεωτικής, δημοκρατικής και οικολογικής Αριστεράς. Αποτελεί σήμερα μια ιστορική επιταγή, ώστε να συμβάλουμε στην ανασυγκρότηση της χώρας σε μια κατεύθυνση μεγαλύτερης ισότητας, κοινωνικής αλληλεγγύης, οικολογικής ανάπτυξης.

Σελίδες

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  -  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Το Πρόγραμμα μας

Το Πρόγραμμα μας
Κλικ εδώ ...

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Ευχές για τον καινούριο χρόνο

Η οργάνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς Ελληνικού - Αργυρούπολης, εύχεται για τον καινούριο χρόνο σε όλους τους δημότες μας, φίλες και φίλους, χρόνια πολλά και καλά, με υγεία, ειρήνη και δύναμη, για να αντιμετωτίσουμε και να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που βρίσκονται μπροστά μας.

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Παραίτηση υπέβαλαν οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς, καταγγέλλοντας παρεμβάσειςΔημοσίευση: 28 Δεκ. 2011, 14:52 |
 
Τελευταία ενημέρωση: 28 Δεκ. 2011, 14:55

Νέα βόμβα στο οικονομικό επιτελείο 

 Την παραίτησή τους υπέβαλαν οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και ο αναπληρωτής του Σπύρος Μουζακίτης καταγγέλλοντας παρεμβάσεις στο έργο τους.

Οι δύο εισαγγελείς υπέβαλαν την παραίτησή τους στον αρμόδιο για οικονομικά θέματα, αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νίκο Παντελή και ζητούν στην αντικατάσταση τους απο το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο.

Οι δύο εισαγγελείς φέρονται δυσαρεστημένοι από την έως τώρα αντιμετώπιση τους. «Δεν δεχόμαστε να είμαστε εισαγγελείς υπό απαγόρευση και καθ' υπαγόρευση» αναφέρουν, σύμφωνα με πληροφορίες, στην επιστολή.

Παράλληλα, αναφέρονται στο επικείμενο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή και το οποίο ουσιαστικά θα αναθέτει σε άλλο δικαστικό λειτουργό το έργο που οι ίδιοι έκαναν μέχρι σήμερα.

Οι δύο εισαγγελείς είναι τα πρόσωπα που από το Νοέμβριο χειρίζονται τις υποθέσεις μη καταβολής ΦΠΑ και χρεών στο Δημόσιο.

addthis

scroll up the page