Η ίδρυση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ είναι μια επιβεβλημένη κίνηση για να απαντήσουμε άμεσα στο ολοένα διογκούμενο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για ριζική ανασυγκρότηση του πολιτικού πεδίου και των σημερινών κομματικών φορέων της χώρας μας καθώς και για τη διατύπωση μιας ολοκληρωμένης εναλλακτικής πολιτικής πρότασης. Αποτελεί, ταυτόχρονα, προσπάθεια υπεράσπισης του παρελθόντος και του μέλλοντος της ανανεωτικής, δημοκρατικής και οικολογικής Αριστεράς. Αποτελεί σήμερα μια ιστορική επιταγή, ώστε να συμβάλουμε στην ανασυγκρότηση της χώρας σε μια κατεύθυνση μεγαλύτερης ισότητας, κοινωνικής αλληλεγγύης, οικολογικής ανάπτυξης.

Σελίδες

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  -  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Το Πρόγραμμα μας

Το Πρόγραμμα μας
Κλικ εδώ ...

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Συνεδρίαση εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ
Γραφείο τύπου - δελτίο τύπου


ΘΕΜΑ :
Συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ

            Την τακτική του κόμματος εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών, συζήτησε η Εκτελεστική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς. Κατά τη συνεδρίαση, αναλύθηκε η εκλογική καμπάνια της συμπαράταξης "Δημοκρατική Αριστερά - Προοδευτική Συνεργασία" και κατατέθηκαν προτάσεις για διοργάνωση εκδηλώσεων.
  
Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής συζήτησαν και για το εκλογικό τοπίο που διαμορφώθηκε στον Πειραιά και αποφάσισαν να μην υποστηριχθεί κανένα από τα ήδη κατατεθειμένα ψηφοδέλτια, επειδή δεν καλύπτουν τα απαραίτητα αυτοδιοικητικά και πολιτικά κριτήρια. Με αυτό το σκεπτικό τα μέλη της οργάνωσης του κόμματος στον Πειραιά καλούνται να λειτουργήσουν με βάση τις αξίες και τις αρχές της Δημοκρατικής Αριστεράς για την τοπική αυτοδιοίκηση.                                                                            
           

                                                                                                25/04/2014

addthis

scroll up the page