Η ίδρυση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ είναι μια επιβεβλημένη κίνηση για να απαντήσουμε άμεσα στο ολοένα διογκούμενο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για ριζική ανασυγκρότηση του πολιτικού πεδίου και των σημερινών κομματικών φορέων της χώρας μας καθώς και για τη διατύπωση μιας ολοκληρωμένης εναλλακτικής πολιτικής πρότασης. Αποτελεί, ταυτόχρονα, προσπάθεια υπεράσπισης του παρελθόντος και του μέλλοντος της ανανεωτικής, δημοκρατικής και οικολογικής Αριστεράς. Αποτελεί σήμερα μια ιστορική επιταγή, ώστε να συμβάλουμε στην ανασυγκρότηση της χώρας σε μια κατεύθυνση μεγαλύτερης ισότητας, κοινωνικής αλληλεγγύης, οικολογικής ανάπτυξης.

Σελίδες

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  -  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Το Πρόγραμμα μας

Το Πρόγραμμα μας
Κλικ εδώ ...

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Εκλογές 6/5/2012 - Ανακοίνωση
24 Απριλίου 2012
Ανακοίνωση

Η οργάνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς Ελληνικού – Αργυρούπολης θέλει να ενημερώσει τους φίλους και τα μέλη της, ότι οι συμπολίτισσες μας Δασκαλάκου Δόμνα και Καρατζά Αλέκα είναι υποψήφιες βουλευτίνες στη  Β! Αθηνών, στις εκλογές της 6 Μαΐου 2012  

Η γραμματεία της οργάνωσης

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Για την επίθεση στο εκλογικό περίπτερο του ΧολαργούΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ αποδοκιμάζει την επίθεση στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος στο Χολαργό που έγινε εχθές το βράδυ με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή του. 

Τέτοιες ενέργειες από όπου κι αν προέρχονται δεν στρέφονται μόνο κατά της ΔΗΜ.ΑΡ. αλλά και ενάντια στον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατία.

Από://aristerOk.wordpress.com/

Τo δεκάλεπτο διαφημιστικό σποτ της Δημ.Αριστεράς

Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για τα debate

Η Δημοκρατική Αριστερά σταθερά υποστηρίζει την ανάγκη ισότιμης προβολής των κομμάτων. Ως εκ τούτου θεωρεί ότι επιβάλλεται η συμμετοχή όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων στα debate των πολιτικών αρχηγών. Κάθε άλλη επιλογή παραβιάζει την αρχή της ισοτιμίας και υπηρετεί άλλες επιδιώξεις.

addthis

scroll up the page