Η ίδρυση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ είναι μια επιβεβλημένη κίνηση για να απαντήσουμε άμεσα στο ολοένα διογκούμενο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για ριζική ανασυγκρότηση του πολιτικού πεδίου και των σημερινών κομματικών φορέων της χώρας μας καθώς και για τη διατύπωση μιας ολοκληρωμένης εναλλακτικής πολιτικής πρότασης. Αποτελεί, ταυτόχρονα, προσπάθεια υπεράσπισης του παρελθόντος και του μέλλοντος της ανανεωτικής, δημοκρατικής και οικολογικής Αριστεράς. Αποτελεί σήμερα μια ιστορική επιταγή, ώστε να συμβάλουμε στην ανασυγκρότηση της χώρας σε μια κατεύθυνση μεγαλύτερης ισότητας, κοινωνικής αλληλεγγύης, οικολογικής ανάπτυξης.

Σελίδες

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  -  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Το Πρόγραμμα μας

Το Πρόγραμμα μας
Κλικ εδώ ...

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΑνακοίνωσηΑργυρούπολη 10 /11/2012


Ανακοίνωση

Η οργάνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς Ελληνικού – Αργυρούπολης γνωστοποιεί την απόφαση της να αναστείλει τη στήριξη της και να αποχωρήσει από τη δημοτική παράταξη «Ελληνικό - Αργυρούπολη, Σύγχρονη Πόλη», με επικεφαλής τον Χ. Πασβαντίδη.
Επίσης θέλουμε να ενημερώσουμε τις φίλες και τους φίλους μας ότι, όλα τα μέλη μας που συμμετείχαν στην παραπάνω δημοτική παράταξη, έχουν ήδη γνωστοποιήσει και υποβάλει εγγράφως τις παραιτήσεις τους από όλα τα όργανα της ανωτέρω δημοτικής παράταξης.

Ο γραμματέας της οργάνωσης
Φίλιππος Καρπούζας

                             
 

                             


                             

Τα Στελέχη μέλη της ΔΗΜ.ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Ελληνικού Αργυρούπολης αποχωρούν από την Δημ. Παράταξη του Χάρη Πασβαντίδη

Από την Γραμματεία της ΔΗΜ.ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Ελληνικού Αργυρούπολης 

addthis

scroll up the page