Η ίδρυση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ είναι μια επιβεβλημένη κίνηση για να απαντήσουμε άμεσα στο ολοένα διογκούμενο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για ριζική ανασυγκρότηση του πολιτικού πεδίου και των σημερινών κομματικών φορέων της χώρας μας καθώς και για τη διατύπωση μιας ολοκληρωμένης εναλλακτικής πολιτικής πρότασης. Αποτελεί, ταυτόχρονα, προσπάθεια υπεράσπισης του παρελθόντος και του μέλλοντος της ανανεωτικής, δημοκρατικής και οικολογικής Αριστεράς. Αποτελεί σήμερα μια ιστορική επιταγή, ώστε να συμβάλουμε στην ανασυγκρότηση της χώρας σε μια κατεύθυνση μεγαλύτερης ισότητας, κοινωνικής αλληλεγγύης, οικολογικής ανάπτυξης.

Σελίδες

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  -  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Το Πρόγραμμα μας

Το Πρόγραμμα μας
Κλικ εδώ ...

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Επιστολή προς Κ.Ε. Δημοκρατικής Αριστεράς


 
19.6.2012

Σύντροφοι, 
με την παρούσα επιστολή μας θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε την ομόφωνη άποψη μας, σχετικά με τη συζήτηση και την απόφαση που θα παρθεί για τη διαδικασία της συγκρότησης κυβέρνησης.

Πιστεύουμε λοιπόν και θεωρούμε αδιαπραγμάτευτους τους κάτωθι όρους , όπως και προεκλογικά, αλλά και μετεκλογικά, κατ’ επανάληψη έχουμε δεσμευτεί: 
 
1)   Στα πλαίσια της συζήτησης για μια προγραμματική συμφωνία, απαραίτητη είναι η τήρηση των επτά (7) θέσεων για άμεση διακυβέρνηση.

2)   Επίσης όμως καθοριστικό ρόλο θα έχει η αξιοπιστία και η φερεγγυότητα των προσώπων που θα απαρτίζουν την κυβέρνηση (πρωθυπουργού και υπουργών), .        

Με συντροφικούς χαιρετισμούς
Η γραμματεία της οργάνωσης

1 σχόλιο:

  1. Από πού και ως που ομόφωνη ρε παιδιά ; Με διαγράψατε από την γραμματεία και δεν το ξέρω.. ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

addthis

scroll up the page