Η ίδρυση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ είναι μια επιβεβλημένη κίνηση για να απαντήσουμε άμεσα στο ολοένα διογκούμενο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για ριζική ανασυγκρότηση του πολιτικού πεδίου και των σημερινών κομματικών φορέων της χώρας μας καθώς και για τη διατύπωση μιας ολοκληρωμένης εναλλακτικής πολιτικής πρότασης. Αποτελεί, ταυτόχρονα, προσπάθεια υπεράσπισης του παρελθόντος και του μέλλοντος της ανανεωτικής, δημοκρατικής και οικολογικής Αριστεράς. Αποτελεί σήμερα μια ιστορική επιταγή, ώστε να συμβάλουμε στην ανασυγκρότηση της χώρας σε μια κατεύθυνση μεγαλύτερης ισότητας, κοινωνικής αλληλεγγύης, οικολογικής ανάπτυξης.

Σελίδες

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  -  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Το Πρόγραμμα μας

Το Πρόγραμμα μας
Κλικ εδώ ...

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Σχόλιο της Δημοκρατικής Αριστεράς για τις αναφορές του κ. Τσίπρα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1


Ερμηνεύουμε τη νέα απρόκλητη επίθεση του κ. Τσίπρα κατά της Δημοκρατικής Αριστεράς ως αποτέλεσμα των δικών του πολιτικών αδιεξόδων. 
Τώρα πια δεν του αρκούν οι επαναλαμβανόμενες ψευδώνυμες και υποκριτικές αναφορές του στη δήθεν ενότητα της αριστεράς, που όπως έχουμε επανειλημμένως δηλώσει δεν μπορεί να υπάρξει με επιστροφή στο παρελθόν και τον αριστερισμό. Προσθέτει τώρα στις επιθέσεις του και συκοφαντίες. Κρίμα.

addthis

scroll up the page