Η ίδρυση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ είναι μια επιβεβλημένη κίνηση για να απαντήσουμε άμεσα στο ολοένα διογκούμενο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για ριζική ανασυγκρότηση του πολιτικού πεδίου και των σημερινών κομματικών φορέων της χώρας μας καθώς και για τη διατύπωση μιας ολοκληρωμένης εναλλακτικής πολιτικής πρότασης. Αποτελεί, ταυτόχρονα, προσπάθεια υπεράσπισης του παρελθόντος και του μέλλοντος της ανανεωτικής, δημοκρατικής και οικολογικής Αριστεράς. Αποτελεί σήμερα μια ιστορική επιταγή, ώστε να συμβάλουμε στην ανασυγκρότηση της χώρας σε μια κατεύθυνση μεγαλύτερης ισότητας, κοινωνικής αλληλεγγύης, οικολογικής ανάπτυξης.

Σελίδες

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  -  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Το Πρόγραμμα μας

Το Πρόγραμμα μας
Κλικ εδώ ...

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Συνάντηση με θέμα :" Προοπτικές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εν όψει των δημοτικών εκλογών του 2014"




  

                           
                                                                                        10.4.2013
                                    

                                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η Οργάνωση Ελληνικού – Αργυρούπολης, καλεί τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους της, την Τετάρτη 17.4.2013 και ώρα 6.00μμ σε συνάντηση στο Β! ΚΑΠΗ του Ελληνικού, Πραξιτέλους 50, στην Αγία Παρασκευή, με θέμα:
" Προοπτικές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εν όψει των δημοτικών εκλογών του 2014"
                                       
                             Ο γραμματέας της οργάνωσης
                                   Φίλιππος Καρπούζας





Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ




Προσβεβλημένος είναι ο δημοκρατικός κόσμος από τη χθεσινοβραδινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ με τη θλιβερή παρουσία των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής. Επί ώρες και χωρίς αντίλογο, ακούγονταν σε πανελλαδικό δίκτυο ένα κήρυγμα μίσους και ξενοφοβίας.
Η Δημοκρατία εκτός από ανοχή έχει και κανόνες. Ας το καταλάβουν όλοι ότι σε όλο τον προηγμένο κόσμο η αναπαραγωγή ρατσιστικών στερεοτύπων διώκεται ποινικά. Είναι ώρα να υψώσουμε μέτωπο απέναντι στο νεοναζιστικό μόρφωμα, αλλά και σε όσους με τη στάση τους συμβάλλουν στην προώθηση του ρατσισμού, του  μισαλλόδοξου λόγου, υπηρετώντας τα σχέδια και τις απεχθείς αντιλήψεις και ιδέες της Χρυσής Αυγής.

addthis

scroll up the page