Η ίδρυση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ είναι μια επιβεβλημένη κίνηση για να απαντήσουμε άμεσα στο ολοένα διογκούμενο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για ριζική ανασυγκρότηση του πολιτικού πεδίου και των σημερινών κομματικών φορέων της χώρας μας καθώς και για τη διατύπωση μιας ολοκληρωμένης εναλλακτικής πολιτικής πρότασης. Αποτελεί, ταυτόχρονα, προσπάθεια υπεράσπισης του παρελθόντος και του μέλλοντος της ανανεωτικής, δημοκρατικής και οικολογικής Αριστεράς. Αποτελεί σήμερα μια ιστορική επιταγή, ώστε να συμβάλουμε στην ανασυγκρότηση της χώρας σε μια κατεύθυνση μεγαλύτερης ισότητας, κοινωνικής αλληλεγγύης, οικολογικής ανάπτυξης.

Σελίδες

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  -  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Το Πρόγραμμα μας

Το Πρόγραμμα μας
Κλικ εδώ ...

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ο Φώτης Κουβέλης χθες από την Θεσσαλονίκη






Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στη Θεσσαλονίκη, τόνισε πως «με τη Δημοκρατική Αριστερά ισχυρή η χώρα δεν θα μείνει ακυβέρνητη» και επισήμανε πως «το Σχέδιο Άμεσης Διακυβέρνησης της ΔΗΜΑΡ αντιμετωπίζει την κρίση και προωθεί τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος ανεξαρτήτως του μνημονίου».
 
Θέτοντας τους όρους της επόμενης ημέρας σε ενδεχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ο Φώτης Κουβέλης είπε πως για να συνεργαστεί μαζί του ζητά «σοβαρότητα, αξιοπιστία, σαφήνεια και υπευθυνότητα», υπογραμμίζοντας ότι η διγλωσσία θέτει σε κίνδυνο τη χώρα. Ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να ξεφύγει από   τον  αυτοεγκλωβισμό της μονομερούς καταγγελίας και από την ψευδαίσθηση ότι «εσείς θα καταγγέλλετε και οι δανειστές θα συνεχίζουν την χρηματοδότηση».
 
Ο Φώτης Κουβέλης αναφέρθηκε και στη Χρυσή Αυγή τονίζοντας πως «Μια δράκα φασίστες απειλούν, χτυπούν, τρομοκρατούν. Ντυμένοι με τη λεοντή του αντιμνημονιακού Λόγου, βρίζοντας τη Δημοκρατία και την Ευρώπη, η Χρυσή Αυγή δεν παίζει απλώς με τη φωτιά». «Η Χρυσή Αυγή πυροδοτεί την ένταση, ποντάρει στο φαύλο κύκλο της βίας, οργανώνει το δικό της παρακράτος μέσα κι έξω από το κράτος.    Ας πάρουν την Κυριακή την απάντηση που τους αξίζει από την κάλπη», υπογράμμισε.

 

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Η ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΣΤΙΣ 10/6/2012

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΛΥΣΗ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ! ! !

ΤΩΡΑ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΛΥΣΗ .... ΤΩΡΑ ΔΗΜ.ΑΡΙΣΤΕΡΑ ! ! !

addthis

scroll up the page