Η ίδρυση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ είναι μια επιβεβλημένη κίνηση για να απαντήσουμε άμεσα στο ολοένα διογκούμενο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για ριζική ανασυγκρότηση του πολιτικού πεδίου και των σημερινών κομματικών φορέων της χώρας μας καθώς και για τη διατύπωση μιας ολοκληρωμένης εναλλακτικής πολιτικής πρότασης. Αποτελεί, ταυτόχρονα, προσπάθεια υπεράσπισης του παρελθόντος και του μέλλοντος της ανανεωτικής, δημοκρατικής και οικολογικής Αριστεράς. Αποτελεί σήμερα μια ιστορική επιταγή, ώστε να συμβάλουμε στην ανασυγκρότηση της χώρας σε μια κατεύθυνση μεγαλύτερης ισότητας, κοινωνικής αλληλεγγύης, οικολογικής ανάπτυξης.

Σελίδες

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  -  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Το Πρόγραμμα μας

Το Πρόγραμμα μας
Κλικ εδώ ...

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για την ανάγκη συνολικού ελέγχου της Χρυσής Αυγής




Όλες οι δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής αποδεικνύουν ότι δεν πρόκειται για περιθωριακό κόμμα, αλλά για εγκληματική οργάνωση. Η Χρυσή Αυγή διοικείται με κανόνες συμμορίας και χαρακτηριστικά παραστρατιωτικής οργάνωσης. 
Η Δικαιοσύνη και τα συντεταγμένα όργανα της Πολιτείας πρέπει άμεσα να ελέγξουν τα οικονομικά μέσα της Χρυσής Αυγής, καθώς και τους άδηλους πόρους που μπορεί να έχει η νεοναζιστική συμμορία. 
Πρέπει επίσης να εξεταστεί το ενδεχόμενο δραστικού περιορισμού της κρατικής χρηματοδότησής της, όπως προέβλεπε ο νόμος Ρουπακιώτη στις περιπτώσεις που διαπιστώνονται επαναλαμβανόμενες παράνομες δραστηριότητες. 
Ταυτόχρονα θεωρούμε ότι πρέπει να εξεταστούν άμεσα οι ποινικές υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται οι βουλευτές της, καθώς και οι άδειες οπλοφορίας των στελεχών της. 


20 / 09 / 13

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση - 13.9.2013

 
              Οργάνωση Ελληνικού - Αργυρούπολης 
                           
                                                                                           13.9.2013
                             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Οργάνωση Ελληνικού – Αργυρούπολης, γνωστοποιεί ότι στα πλαίσια της ανασυγκρότησης για την καλλίτερη δράση της αλλά και για τον προγραμματισμό/συντονισμό της με την Οργάνωση της Β! Αθήνας, κρίθηκε αναγκαίο να γίνει αλλαγή του γραμματέα της.
 

Κατόπιν αυτού αποφασίστηκε ομόφωνα να αναλάβει γραμματέας της Οργάνωσης ο σύντροφος Κώστας Κορτέσης.
               
                     Το γραφείο της οργάνωση
ς

addthis

scroll up the page