Η ίδρυση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ είναι μια επιβεβλημένη κίνηση για να απαντήσουμε άμεσα στο ολοένα διογκούμενο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για ριζική ανασυγκρότηση του πολιτικού πεδίου και των σημερινών κομματικών φορέων της χώρας μας καθώς και για τη διατύπωση μιας ολοκληρωμένης εναλλακτικής πολιτικής πρότασης. Αποτελεί, ταυτόχρονα, προσπάθεια υπεράσπισης του παρελθόντος και του μέλλοντος της ανανεωτικής, δημοκρατικής και οικολογικής Αριστεράς. Αποτελεί σήμερα μια ιστορική επιταγή, ώστε να συμβάλουμε στην ανασυγκρότηση της χώρας σε μια κατεύθυνση μεγαλύτερης ισότητας, κοινωνικής αλληλεγγύης, οικολογικής ανάπτυξης.

Σελίδες

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  -  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Το Πρόγραμμα μας

Το Πρόγραμμα μας
Κλικ εδώ ...

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Πρόσκληση – κάλεσμα σε μέλη και φίλους



9/2/2012

Πρόσκληση – κάλεσμα σε μέλη και φίλους

Η γραμματεία της οργάνωσης της Δημοκρατικής Αριστεράς Ελληνικού – Αργυρούπολης, καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους που ενδιαφέρονται, τη Δευτέρα 20/2/2012 στις 6.00μμ στο 1ο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης (Αλεξιουπόλεως 27), να βρεθούμε, να πιούμε ένα ποτό  και να συζητήσουμε για όσα επίκαιρα θέματα μας απασχολούν.

Η γραμματεία της οργάνωσης

Δασκαλάκου Δόμνα
Καρατζάς Πάνος
Καρπούζας Φίλιππος
Κορτέσης Κώστας
Πασχαλίδης Στέφανος

Για επικοινωνία:

   dhmarellhnikoargyroupolis@gmail.com  
   dhmar-ea.blogspot.com  www.facebook.com/DhmarEllhnikoArgyroupolis

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς για τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον κ. Παπαδήμ


Η ΔΗΜ.ΑΡ σταθερά και με επιμονή καλεί την κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν, να αποτρέψουν τα νέα οδυνηρά μέτρα μείωσης μισθών, επικουρικών και κύριων συντάξεων, της αποδιάρθρωσης και κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων,  των αθρόων απολύσεων στο δημόσιο.
 

Η αποδοχή των ακραίων πιέσεων της τρόικας θα βυθίσει τη χώρα στο πουθενά και, αντίθετα από ό,τι νομίζουν, θα θέσει σε κίνδυνο τη θέση της χώρας στην Ευρωζώνη.

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς για την απεργιακή κινητοποίηση ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ


Η ΔΗΜΑΡ καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να συμμετέχουν στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση των συνδικάτων. Αυτές τις δύσκολες ώρες για τη χώρα, είναι απολύτως αναγκαία η παρέμβαση των κοινωνικών δυνάμεων με ειρηνικές και μαζικές διαδηλώσεις, που θα θέτουν στο επίκεντρο των εξελίξεων την υπεράσπιση του κοινωνικού κράτους, της μισθωτής εργασίας και των εργασιακών δικαιωμάτων.

addthis

scroll up the page