Η ίδρυση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ είναι μια επιβεβλημένη κίνηση για να απαντήσουμε άμεσα στο ολοένα διογκούμενο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για ριζική ανασυγκρότηση του πολιτικού πεδίου και των σημερινών κομματικών φορέων της χώρας μας καθώς και για τη διατύπωση μιας ολοκληρωμένης εναλλακτικής πολιτικής πρότασης. Αποτελεί, ταυτόχρονα, προσπάθεια υπεράσπισης του παρελθόντος και του μέλλοντος της ανανεωτικής, δημοκρατικής και οικολογικής Αριστεράς. Αποτελεί σήμερα μια ιστορική επιταγή, ώστε να συμβάλουμε στην ανασυγκρότηση της χώρας σε μια κατεύθυνση μεγαλύτερης ισότητας, κοινωνικής αλληλεγγύης, οικολογικής ανάπτυξης.

Σελίδες

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  -  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Το Πρόγραμμα μας

Το Πρόγραμμα μας
Κλικ εδώ ...

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς για τη Χρυσή Αυγή

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012 

09:11 πμ


Τα γεγονότα που εξελίχτηκαν έξω από το θέατρο Χυτήριο με τους τραμπουκισμούς της Χρυσής Αυγής επαναφέρουν για μία ακόμα φορά το ζήτημα της αντιμετώπισης της νεοναζιστικής οργάνωσης. 
Η ομόθυμη και ενιαία καταδίκη αυτών των πρακτικών από όλον τον προοδευτικό πολιτικό κόσμο και τον χώρο του πολιτισμού αποτελεί ένα σημαντικό βήμα.

Τώρα, είναι η ώρα να αντιμετωπιστεί με όλους τους νόμιμους τρόπους η αντιδημοκρατική συμπεριφορά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που παραβιάζουν τις αρχές της συντεταγμένης πολιτείας και κλιμακώνουν συστηματικά τις πράξεις βίας.

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για τον εμπρησμό των γραφείων του κόμματος στην Καισαριανή


Η ΔΗΜΑΡ καταδικάζει την επίθεση, τον εμπρησμό και την ολοσχερή καταστροφή των γραφείων του κόμματος στην Καισαριανή. Πρόκειται για ενέργειες που στρέφονται κατά της δημοκρατίας.
Κάθε μορφή βίας είναι φασισμός, ανεξάρτητα από ποιό "χρώμα" είναι καλυμμένη.

addthis

scroll up the page