Η ίδρυση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ είναι μια επιβεβλημένη κίνηση για να απαντήσουμε άμεσα στο ολοένα διογκούμενο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για ριζική ανασυγκρότηση του πολιτικού πεδίου και των σημερινών κομματικών φορέων της χώρας μας καθώς και για τη διατύπωση μιας ολοκληρωμένης εναλλακτικής πολιτικής πρότασης. Αποτελεί, ταυτόχρονα, προσπάθεια υπεράσπισης του παρελθόντος και του μέλλοντος της ανανεωτικής, δημοκρατικής και οικολογικής Αριστεράς. Αποτελεί σήμερα μια ιστορική επιταγή, ώστε να συμβάλουμε στην ανασυγκρότηση της χώρας σε μια κατεύθυνση μεγαλύτερης ισότητας, κοινωνικής αλληλεγγύης, οικολογικής ανάπτυξης.

Σελίδες

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  -  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Το Πρόγραμμα μας

Το Πρόγραμμα μας
Κλικ εδώ ...

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Συγκρότηση Κοινοβουλευτικης Ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς

 Κοινοβουλευτική Ομάδα, με βάση τον κανονισμό της Βουλής, συγκροτεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, αποτελούμενη από τους εξής βουλευτές:
Κουβέλη Φώτη (βουλευτή Β Αθηνών), Πρόεδρο και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Αμοιρίδη Γιάννη (βουλευτή Πιερίας), Βουδούρη Οδυσσέα (βουλευτή Μεσσηνίας), Θεοδωρίδη Ηλία (βουλευτή Πέλλας),  Λεβέντη Θανάση (βουλευτή Αττικής), Μιχελογιαννάκη Γιάννη (βουλευτή Ηρακλείου), Οικονόμου Βασίλη (βουλευτή Αττικής), Παπαμανώλη Γιώργο (βουλευτή Κυκλάδων), Τσούκαλη Νίκο (βουλευτή Αχαϊας) και Ψαριανό Γρηγόρη (βουλευτή Β Αθηνών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

addthis

scroll up the page