Η ίδρυση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ είναι μια επιβεβλημένη κίνηση για να απαντήσουμε άμεσα στο ολοένα διογκούμενο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για ριζική ανασυγκρότηση του πολιτικού πεδίου και των σημερινών κομματικών φορέων της χώρας μας καθώς και για τη διατύπωση μιας ολοκληρωμένης εναλλακτικής πολιτικής πρότασης. Αποτελεί, ταυτόχρονα, προσπάθεια υπεράσπισης του παρελθόντος και του μέλλοντος της ανανεωτικής, δημοκρατικής και οικολογικής Αριστεράς. Αποτελεί σήμερα μια ιστορική επιταγή, ώστε να συμβάλουμε στην ανασυγκρότηση της χώρας σε μια κατεύθυνση μεγαλύτερης ισότητας, κοινωνικής αλληλεγγύης, οικολογικής ανάπτυξης.

Σελίδες

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  -  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Το Πρόγραμμα μας

Το Πρόγραμμα μας
Κλικ εδώ ...

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Στηρίζει κυβέρνηση Αριστεράς με ευρεία κοινοβουλευτική νομιμοποίηση ο Φ.Κουβέλης



Δημοσίευση: 08 Μαϊ. 2012, 16:16 -


«Η κοινωνία ζητά λύσεις»


Τη στήριξή του σε μία κυβέρνηση Αριστεράς με ευρεία λαϊκή και κοινοβουλευτική νομιμοποίηση εξέφρασε στον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, στη συνάντηση που είχαν.

«Είπα στον κ.Τσίπρα ότι έχει τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης με τη στήριξη της ΔΗΜΑΡ και με ευρεία κοινοβουλευτική νομιμοποίηση» είπε ο κ. Κουβέλης, τονίζοντας ότι η κοινωνία ζητά λύσεις.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς επανέλαβε τις θέσεις του κόμματός του για απαγκίστρωση από το μνημόνιο και παραμονή της χώρας στο ευρώ.

«Η ΔΗΜΑΡ συμβάλλει στο να υπάρξει κυβέρνηση και αυτή είναι η υπεύθυνη θέση μας» πρόσθεσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

addthis

scroll up the page