Η ίδρυση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ είναι μια επιβεβλημένη κίνηση για να απαντήσουμε άμεσα στο ολοένα διογκούμενο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για ριζική ανασυγκρότηση του πολιτικού πεδίου και των σημερινών κομματικών φορέων της χώρας μας καθώς και για τη διατύπωση μιας ολοκληρωμένης εναλλακτικής πολιτικής πρότασης. Αποτελεί, ταυτόχρονα, προσπάθεια υπεράσπισης του παρελθόντος και του μέλλοντος της ανανεωτικής, δημοκρατικής και οικολογικής Αριστεράς. Αποτελεί σήμερα μια ιστορική επιταγή, ώστε να συμβάλουμε στην ανασυγκρότηση της χώρας σε μια κατεύθυνση μεγαλύτερης ισότητας, κοινωνικής αλληλεγγύης, οικολογικής ανάπτυξης.

Σελίδες

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  -  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Το Πρόγραμμα μας

Το Πρόγραμμα μας
Κλικ εδώ ...

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Κυβέρνηση συνεργασίας μόνο με συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζει ο Φώτης Κουβέλης

«Στόχος η σκληρή διαπραγμάτευση του μνημονίου»

Εξειδικεύοντας την πρότασή του για οικουμενική κυβέρνηση ειδικού σκοπού, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης ξεκαθάρισε το πρωί της Παρασκευής ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει σε κυβέρνηση συνεργασίας μόνο με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Στόχος της οικουμενικής κυβέρνησης είναι η σκληρή και άμεση διαπραγμάτευση του μνημονίου, επισήμανε και παρατήρησε ότι βάσει της επιστολής Τσίπρα προς τους Μπαρόζο, Ρομπάι και Ντράγκι υπάρχει μετατόπιση από τις αρχικές τοποθετήσεις για το θέμα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

addthis

scroll up the page